•   Vissza  Mindent rólunk Napocska Aktuális Archívum Fórum Stuff Játékok PÓLÓNK Sportok Sitemap - Honlaptérkép  Vissza a kezdőlapra  Előre
  • Betűméret megváltoztatása
  • GyIK • Keresés • Regisztráció • Belépés

Tó-túra a hegyek között (július 18. vasárnap)

Ebbe a fórumba helyezzük át azon túrák témáit, melyeket korábban szerveztünk. Ez a fórum - mintegy téma-archívum - a későbbiekben elővehető, hasznosítható.

Moderátor: Dávid

Téma lezárva
Első olvasatlan hozzászólás • 93 hozzászólás • Oldal: 1 / 1
  • Hozzászólás az előzmény idézésével

Tó-túra a hegyek között (július 18. vasárnap)

Új hozzászólásSzerző: BBalázs Dátum: 2010.06.28. 01:33

Köszöntök Mindenkit!

Hűsítő biciklizésre szólítok Mindenkit a júliusi forróságban (reméljük az lesz :) ).
Hűsítő, mert a hegyekről való száguldás közben kellemesen fel fogunk frissülni, valamint legalább 2 (de lehet, hogy 3) tó az utunkba esik - ahol akár megmártózni is lehet.

:arrow: Találkozás Kismaroson a kisvonat állomásánál (a gőzmozdony mellett), 2010.07.18-án, 8:45 - 9:00 között.
Vonattal érkezők a 08:07-kor a Nyugatiból induló vonattal jöhetnek. Érkezés: 8:43-kor.
Korábban induló (mindenhol megálló) vonat: 07:41-kor indul, és 8:36-kor érkezik.
A jegy ára: 1.145,- Ft (biciklivel együtt). Vácról vissza Pestre csak 870,- Ft lesz.
Aki autóval jön, célszerű Vácon hagyni a kocsit, mivel a túra ott végződik. Továbbjutás Kismarosig bringával, vagy valamelyik vonattal. Vácról 8:27-kor és 8:34-kor indul vonat Kismaros felé...

:arrow: Az útvonal: Kismaros (találkozás, fagyizás) > Szokolya > Királyrét > erdőn át > Diósjenő (1. tó) > Nógrád (cukrászda, kocsma, Vár) > Nőtincs (2. tó, kocsma) > Felsőpetény > Bánk (3. tó, strandolás, kocsma).
Bánkról visszafelé Felsőpeténynél, kétfelé oszlik a csapat:
A version: aki akar jöhet velem terep-gyakorlatra - úttalan utakon, egészen Vácig.
B version: Esztivel tovább aszfalton, szintén Vácig.

Térkép itt!

:arrow: A tervezett táv: útvonaltól és kiindulási ponttól főggően 80 és 100 km között lesz.
Annak aki bringával érkezik vagy/és hazáig teker, nyilván ettől jóval több... :shock:

Látom, szépen alakulunk... :D

Üdv.: BB
BBalázs
I ♥ Adventures

Telefon: +36-30/958-3224
  • Honlap
Vissza a tetejére

Re: Tó-túra a hegyek között (július 18. vasárnap)

Új hozzászólásSzerző: BBalázs Dátum: 2010.08.12. 21:32

Ez a túra, végül 2010. augusztus 8-án lett megtartva.
Az eseményről részletek, képek és videók itt!
BBalázs
I ♥ Adventures

• Honlap
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Domonyi Ferenc Dátum: 2010.07.18. 20:28

Sziasztok,szia Balázs!
Engem akart a Balázs értesíteni de mivel nem volt telefonszámom megadva így kivonatoztam a váci vasútállomásra. A vasútállomáson találkoztunk Balázsal aki közölte a hírt. Letekertünk a kompig ahol találkoztunk néhány jeletkezővel. Marcsi és Marika jelentették ki határozottan,hogy eltekernek Szobig, így csatlakoztam hozzájuk, a többiek hazatekertek. Bevalom, egyedül én se indultam volna el még Szobra se, olyan pocsék időnek tünt a kilátás a távolban. Egyébként nagyon jó kerékpáros idő lett,engem a szél sem zavart,esső meg egyáltalán nem volt. Azt,hogy nagyon jó kerékpáros idő van azt szerintem mi is megéreztük mert Szob előtt betévedtünk egy erdészeti aszfaltos útra. Láttuk a GPS-en, hogy ugyan kerülővel de ugyan úgy eljutunk Szobra, így nem mentünk visszafele kb 100 métert és tovább a néhány kilométerre lévő Szobra. Hát ha már ezt a szép aszfaltozott utat,szép kilátással elénk tették hát mentünk rajta. A szép kilátas az megmaradt de az aszfalt valahogy kövel felszórt úttá alakult.Sár szinte nem is volt, Marcsinak egyszer kellett kipiszkálni az alacsonyra szerelt sárvédő alól egy kis sarat,nekem egyszer se pedig nekem is fent volt mind a két sárvédőm. A terreppel sem lett volna semmi probléma ha nem egy "swalbe" maraton 26x1,75 5 bár nyomású gumival vagyok hanem egy jó kis terep gumival megfelelő nyomáson. Szerintem nem bántuk meg,hogy nem mentünk be Márianosztrára hanem a bizonytalan kinézetű utat választottuk. Egyébként ezen az úton autók is járnak. Na persze ha ránkszakad az ég akkor lett volna tologatás. Szerintem jól alakult ez a nap,persze ehez kellett egy beválalós kemény csaj. Néhány kép amit telefonnal csináltam.
http://picasaweb.google.com/domonyiferenc/DropBox#
Domonyi Ferenc
Adventures Fan

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Zámbori Marika Dátum: 2010.07.18. 20:13

Drága Elvira és Balázs!

Már hazaérkezésemkor szerettem volna Nektek nyugtató sorokat küldeni, de mostanáig nem engedett belépni... Ímé, itt a harmadik ember, aki nem rettent meg semmitől! :D

Eszembe se jutott csalódottnak, se becsapottnak, se egyébnek lenni, mert ha én kiteszem a lábam a lakásból, olyan nincs, hogy visszaforduljak, vagy leszálljak a bringámról... Akkor már gurulnom kell valamerre.

Meghatódtam, és megértem, hogy az összes könnyedet elsírtad, drága Elvira :roll: , de azért nem volt ez olyan katasztrofális. Nekem kifejezetten tetszik, hogy Balázs - szójátékkal élve - nem hűbeleBALÁZS módjára cselekedett, hanem felelősségteljesen, nem kockáztatva. Kezdő túravezetőként ez volt a legjobb döntés, amit hozhatott. A túravezetőnek igenis feladata, hogy körültekintő legyen, és a túratársak testi épségét is szem előtt tartsa. És tényleg kár lenne ezt az útvonalat és tervet föladni - így, ha semmi nem jön közbe, ott a helyem 8-án. Reggel még a legelvetemültebb meteorológus se tudta volna megjósolni, mi várható a mai napra a térségben. :?:

Jelentem, a lemorzsolódásom után elkerekeztem Szobig, majd onnan visszafelé tartva annyira megörültem a hátszéltámogatásnak, hogy Gödön, Dunakeszin át egészen a lakásomig végigtekertem az utat. Dunakeszin pl. még sohasem jártam, így most a kültelki palotákat, a gyönyörű kerteket, továbbá a Duna-parti szép sétányt is megcsodálhattam. A végére annyira kellemesenen sütött a nap, hogy még a sityómat is a fejemre csaptam.

Szal, nekem megvolt a napi 90-100 kilométeres penzumom, egyet se búsuljatok! Aki akart, az tekerhetett ma is, ha kidugta a buksiját a kényelmes otthonából.

Fel a fejjel! És várunk továbbra is szebbnél szebb túrákat, amikért mindannyian hálásak vagyunk.

Tündéri sok jót, napsugárkás üdvözlettel,

Marika :lol:
Zámbori Marika
I ♥ Adventures

Telefon: 0670-527-2437
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: to.mara Dátum: 2010.07.18. 18:05

kenny írta:Lehetett volna egy teljesen új túrát kiírni azoknak, akik a helyszínen esetleg megjelentek volna. Ezzel egyetértek.

;)

Ezt Balázs is így gondolta, mert hívott minket Kosdra, hogy onnan szervez egy másik túrát...
to.mara
Adventures Fan

Telefon: 20-467-7380
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: to.mara Dátum: 2010.07.18. 17:57

görcshörcsög írta:Szia Balázs!

Ne feledkezzünk meg arról, hogy a legelszántabb 3 tag belevágott egy Kismarost is érintő Váctól Szobig tervezett "póttúrába". Kíváncsi vagyok, Kismaroson bővült-e a csapat és hogy hogyan sikerült a tekerés. Szerintem ők jártak ma a legjobban. A lényeg, hogy mindenki tapasztalatot gyűjthetett a mai esetből és legközelebb együtt, közösen áz(hat)unk bőrig a viharos északi szélben tomboló jégesőben! :lol:
Természetesen 8-án is számíthattok a megjelenésemre! :)

Sziasztok!
Egyike vagyok a "legelszántabbaknak". :) Nem volt az elérhetőségem megadva, reggel meg már nem néztem a fórumot, így feltekertem Pestről Vácra. Ott találkoztam a többiekkel. Onnan indultunk hárman tovább Kismarosra. Itt ismét összefutottunk Balázzsal, aki a vonattal érkezőket várta. De oda már nem érkezett senki. Innen tovább Szobra. Az időjárás szinte végig borult volt, délelőtt erősen fújt szemből a szél, ami igen megnehezítette a haladást. Marika valahol le is morzsolódott (egyszer mikor bevártuk -mondta, hogy nem szükséges). Szob előtt tettünk egy kis 12 km-es terepezést az erdőben, be is ragadtam egyszer. Szóval erdei utakon ma nem volt annyira jó tekerni, de azért rossz sem volt.
Balázs jó kis túrákat szervez, nem szeretném, ha kedvét szegné a dolog. A maitól függetlenül, mindenképpen megyek az augusztus 8.-aira is.

További szép napot mindenkinek!

Marcsi
to.mara
Adventures Fan

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: görcshörcsög Dátum: 2010.07.18. 14:09

Szia Balázs!

Mint tapasztaltad a lemondó sms-ed "ellenére" átbicikliztem Vácra ("rutinosan" csak a találka hely előtt 100 m-rel néztem a telefonomra :P ), de mégsem érzem magam sem átvertnek , sem becsapottnak. Kicsit csalódottnak is csak azért, mert végül nem olyan lett az idő, mint amilyennek 8 órakor ígérkezett a hűvös fel-feltámadó szélben a Vác fölötti és környéki sötét felhőket nézve. Teljesen igazat adok Eszternek abban, hogy kár lett volna ezt a remek útvonalat egy esetleges rövidítéssel megcsonkítani, arról már nem is beszélve, hogy nagy a valószínűsége, hogy a fürdőzések sokkal jobban esnek majd 8-án, mint a mai nemigazán strandidőben. Persze Dávid főtúravezető főúr :twisted: :lol: szavaival is egyetértek (a Túrnál hamarosan ő lesz a "főnök" és nem szeretnék mindennap én mosogatni :P ) az időjárási körülmények és az előjelzés alapján a találkozási pontokon mindenki eldönthette volna, hogy mit csinál.
Ne feledkezzünk meg arról, hogy a legelszántabb 3 tag belevágott egy Kismarost is érintő Váctól Szobig tervezett "póttúrába". Kíváncsi vagyok, Kismaroson bővült-e a csapat és hogy hogyan sikerült a tekerés. Szerintem ők jártak ma a legjobban. A lényeg, hogy mindenki tapasztalatot gyűjthetett a mai esetből és legközelebb együtt, közösen áz(hat)unk bőrig a viharos északi szélben tomboló jégesőben! :lol:
Természetesen 8-án is számíthattok a megjelenésemre! :)
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs, nem engedheted meg, hogy elveszítsd."
(Gandhi)
görcshörcsög
I ♥ Adventures

Telefon: 06-30-555-9158
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: panik Dátum: 2010.07.18. 12:21

Üdv!

Sajna így alakult, akkor legközelebb.
Balázs jó döntés volt ne emésszétek magatokat a komptól felnéztem a hegyre és felhőbe volt az egész.

Hazatekertem de már a Budai hegyekre nem volt se erőm se kedvem, szétázva büdin :D

Jan
panik
Újonc kalandor

Telefon: 705791225
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: kenny Dátum: 2010.07.18. 10:54

Szerintem Balázs jó döntést hozott. Ma még lehet arrafelé nagy felhőszakadás. A problémát azonban nem (csak) ez jelentheti. A túrának bizonyos szakaszai erdei talajon haladnak, ami könnyen meglehet, hogy annyira felázott, hogy egyáltalán nem járható biciklivel. A túra távja miatt túl sok "szerencsétlenkedés" kétlem, hogy belefért volna az időbe. Így jócskán rövidíteni kellett volna, márpedig ez a túra így jó, ahogy Balázs azt kiírta.
Lehetett volna egy teljesen új túrát kiírni azoknak, akik a helyszínen esetleg megjelentek volna. Ezzel egyetértek.
Amúgy meg minden úgy jó, ahogy van...
Balázs, szeretünk, 8-án ott leszünk! ;)
kenny
Ügyes szervező

Telefon: 0670-518-4404
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Tibi Dátum: 2010.07.18. 09:46

BBalázs írta:Kedves Csalódott, Átvert, Becsapott Jelentkezők!
...

Kedves Balázs!

A megszolítással nem értek egyet :!:
Abban igazad van, hogy csalódottak vagyunk, de ez nem a Te (Ti) hibátok!

Átvertnek, becsapottnak nem érzem magam, mert az időjárás alakulása ne a Te kezedben van!

Én inkább Büszke vagyok Rátok, mert megtudtatok hozni egy bölcs döntést, mivel szem elött tartottátok a Túratársak épségét! A viharos szélben fák dőlhettek volna ránk, ennyit meg nem ér az egész...

Sajnos, a jövő hétvégi kultúrális napokon nem tudok részt venni, mert épp a Túr-ba fogunk beleborulni ingoványos kenuinkkal... :twisted:

Üdv, Tibi
Nem félek, amíg élek, várnak a messzeségek,
Városok, országút pora.
Napfényben, zord télben, minden nap, minden éjjel
Vándorlok, nem állok meg soha.
/Lord - Vándor/
Tibi
Kalandos utazó

Telefon: 0630-9999376
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: BBalázs Dátum: 2010.07.18. 09:18

Kedves Csalódott, Átvert, Becsapott Jelentkezők!
Nagyon sajnálom, hogy ma reggel egy óriási vihar tört ránk, és ezért elbizonytalanodtam a túra megtartásával kapcsolatban. Vegül úgy döntöttem (döntöttünk), hogy Mindenki biztosága érdekében, nem vágunk neki az erdőkön átvezető túrának, hiszen bármi történhet ilyen helyeken...
Természetesen a kirándulás nem marad el, csak egy kicsit később, augusztus 8-án lesz megtartva.
Aki pedig némi kulturális programra vágyik, kerépározással egybekötve, annak ajánlom a jövő hétvégét.
Bizom abban, hogy ezek ellenére Mindenkinek sikerül(t) hasznosan elcsapni ezt a szép napot...

Nem tudom, ki hogy éli meg, ha átverik és becsapják, én annyira nem szeretem. De azt hiszem, itt erről nincs is szó. Mindazonáltal nem emlékszem túl sok olyan esetre, hogy időjárási rémhír miatt túra maradt volna el az adventuresen. Szerintem most is rossz döntés született, én egy hajnali vihar miatt biztos nem töröltem volna a kirándulást, sőt, örültem volna, hogy nincs kánikula. Tény, hogy a mai nap nem egy strandolós-pancsolós nap, de bringázni pont tökéletes lett volna, mégha esetleg útvonalat kell is módosítani, akkor is. Számtalanszor mondtam és jeleztem, hogy teljesen felesleges dolog az időjárástól függővé tenni egy-egy nap programját, mert sem térben, sem időben nem lehet megmondani, mi lesz 50-100 km-el arrébb fél nap múlva a helyzet. De hát ez van. Szerintem egy kicsit bevállalósabb szemlélet szükséges - ha másért nem, hát ezért, mert a jelenlegi körülmények is azt mutatják, hogy ma is jobb lett volna menni, mint maradni, és ezt - ahogy körbetelefonáltam - nem csak én gondolom így. Ha már olyan nagy volt a félelem a vihartól, akkor is szerencsésebb lett volna a túra lefújása nélkül megjelenni a találkozási helyen, és megnézni, hányan gondolták úgy, hogy mégis mennek. Aki nem akart volna elmenni, az úgyse megy oda, aki meg igen, azoktól kár volt a lehetőséget elvenni. Szerintem.

Tudom, ez is rémhír, de hajlamos vagyok néha elhinni az ilyen féle dolgokat... A "hajnali" vihar, Vácon kb. 7:10-kor ért véget...
Majd máskor körültekintőbb leszek...
BBalázs
I ♥ Adventures

• Honlap
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Elvira Dátum: 2010.07.18. 07:13

Igazad van Eszti! Senki és Semmi nem állíthat meg!!!
Elvira
Újonc kalandor

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: kenny Dátum: 2010.07.18. 07:08

Bakker Gödön süt a nap... :x
Ezt ki intézte????? Akkor már legalább szakadjon egész nap... :evil:

8-án akkor is megyünk, ha hó esik... :ugeek:
kenny
Ügyes szervező

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Tibi Dátum: 2010.07.18. 07:07

Feri írta:Kedves Elvira !

Köszönet a mintaszerű "le"szervezésért ! :)

Üdv,
T.Feri

A profik így dolgoznak!

Köszönjük...
Városok, országút pora.
/Lord - Vándor/
Tibi
Kalandos utazó

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Feri Dátum: 2010.07.18. 07:02

Kedves Elvira !

Ne legyél szomorú! ;)
A hűsítő esőfront késett, - "nem vette figyelembe", hogy a meteorológusok éjszakára prognosztizálták - Balázs pedig lelkiismeretesen tájékoztatott Mindenkit !

Köszönet a mintaszerű "le"szervezésért ! :)

Üdv,
T.Feri
Feri
Túravezető

Telefon: 0620-4281681
  • Honlap
Vissza a tetejére

Pót Tó-túra a hegyek között

Új hozzászólásSzerző: Tibi Dátum: 2010.07.18. 06:57

Kedves Elvíra és Balázs!

Sajnálom, hogy az időjárás közbeszólt, pedig már nagyon vártam a mai tekerést (láda keresést is). Remélhetőleg 8-án már az időjárás is kegyes lesz hozzánk.
Külön köszönöm, hogy nem a következő 2 vasárnapra tettétek át a kirándulást, mert nehéz lett volna a Túr illetve a Tisza partjáról átjutni Vácra. A Tiszán még leeveztem volna a Duna torkolatáig, de a Dunán árral szemben nehézkes lett volna.

Azért ma sem fogok unatkozni: Mindjárt megyek uszodába, délután kerékpár mosás, fűnyíró javítás...

Kellemes vasárnapot Mindenkinek!

üdv, Tibi
Városok, országút pora.
/Lord - Vándor/
Tibi
Kalandos utazó

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Elvira Dátum: 2010.07.18. 06:48

Sziasztok!

Igazából nem tudok mit mondani... Az összes könnyemet elsírtam mára... :cry: :cry:
Balázs elment a találkozási pontokra, hátha Valaki nem értesült a dolgokról.
Terveink szerint a túra (mivel kihagyhatatlan), AUGUSZTUS 8.-ÁN LESZ megtartva!!!!
Várunk Titeket , és reményeink szerint a betegeskedők addigra meggyógyulnak ;)
Figyeljétek a mai nap folyamán a fórumon az új kiírásainkat.
Jó pihengetést, tv-zést (kinek mit ;) ) mára.
Elvira
Újonc kalandor

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Alchimista Dátum: 2010.07.18. 06:13

Akkor megpróbálok visszafeküdni... Egyébként a túrdefransz (Eurosport) ma jónak ígérkezik, az utolsó másfél óráját érdemes lehet végig nézni.
Alchimista
Adventures Fan

Telefon: 06-70-520-9261
Vissza a tetejére

Ez nem jött össze... :(

Új hozzászólásSzerző: BBalázs Dátum: 2010.07.18. 05:22

FIGYELEM!
Ez van: "...Heves zivatarokkal, viharos széllökésekkel, északnyugatról hidegfront érkezett..."
A túra elmarad, aki eddig nem indult már ne is induljon...! :cry:
Bocsi!!!
Új időpont hamarosan...!
BBalázs
I ♥ Adventures

• Honlap
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: MesteR Dátum: 2010.07.18. 03:38

Én se tudok menni. Történt egy kisebb incidens, s eléggé összetörtem magam. Jobb lábam nem hajlík, nem tudom emelni.. így nehéz lenne végig mennem. :( :evil:
MesteR
Újonc kalandor

Telefon: 0620399
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Domonyi Ferenc Dátum: 2010.07.17. 21:31

Szia Balázs!
Megyek én is. Vácon, a vasútállomáson találkozunk.
Domonyi Ferenc
Adventures Fan

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Feri Dátum: 2010.07.17. 21:26

Sziasztok !

Megyek én is !
A váci állomásig autóval, onnan pedig vonattal !

... a kialakult időjárást, reggel kiértékeljüüük ! ;)

Üdv,
T.Feri
Feri
Túravezető

Telefon: 0620-4281681
  • Honlap
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Elvira Dátum: 2010.07.17. 20:58

V. László írta:...sajnos, holnap nem fogok tudni Veletek tartani...
Laci

Őszintén sajnáljuk. :cry: :cry: De azért reménykedünk... :roll:
Elvira
Újonc kalandor

Vissza a tetejére

Re: Holnap...

Új hozzászólásSzerző: Tibi Dátum: 2010.07.17. 20:55

BBalázs írta:Jó estét Mindenkinek!
Jelezni szeretném, hogy a kialakult időjárási helyzet miatt, a túra holnap fog bekövetkezni! :)

... és a hólánc használata erősen javasolt :!:
:twisted: :twisted:

Köszönjük Tibinek a hasznos információt...! :)
Városok, országút pora.
/Lord - Vándor/
Tibi
Kalandos utazó

Vissza a tetejére

Holnap...

Új hozzászólásSzerző: BBalázs Dátum: 2010.07.17. 20:46

Jó estét Mindenkinek!
Jelezni szeretném, hogy a folyamatos visszalépések és a kialakult időjárási helyzet miatt, a túra holnap fog bekövetkezni! :)
Mindenkit várunk az eredeti terveknek megfelelően.
Indulási időpontok:
Vác, vasútállomás: 8:00-kor (Laja! Lécci ne késsél! :) )
Vác, komp-kikötő: 8:10-kor
Kismarosról legkésőbb: 9:10-kor.
Jó pihenést addig is!
BBalázs
I ♥ Adventures

• Honlap
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: V. László Dátum: 2010.07.17. 20:23

Kedves Elvira és Balázs!

Nagyon szeretettem volna elmenni a kirándulásotokra, sőt még hívtam másokat is, de sajnos az élet közbe szólt: a meleg és egy rovar csípés a jobb bokámon. Emiatt sajnos, holnap nem fogok tudni Veletek tartani. Ezt nagyon sajnálom.

Elnézést kérek.

Laci
A kihívás abban rejlik, hogy meg kell maradnod önmagadnak, egy olyan világban, mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek.
V. László
Kalandos utazó

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: panik Dátum: 2010.07.17. 19:39

to.mara írta:
panik írta:Hali!
Lesz akkor a végén aki felteker reggel Pestről?
Jan

Én igen. Rákospalotáról indulok, terveim szerint 6.30-kor.
M.

Csatlakozhatnák? Ha igen hol és mikor?
panik
Újonc kalandor

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: to.mara Dátum: 2010.07.17. 19:31

panik írta:Hali!
Jan

Én igen. Rákospalotáról indulok, terveim szerint 6.30-kor.
M.
to.mara
Adventures Fan

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: panik Dátum: 2010.07.17. 17:28

Hali!
Jan
panik
Újonc kalandor

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: egypisti Dátum: 2010.07.16. 21:43

Dénes László írta:na de most jon az igazi meglepi, errol a keprol igy nem is tudlak beazonositani, ha csak nem kopasz vagy most es 40. lettel a mulkori versenyen egy defekttel a vegen.Mas Tibit nem ismerek, tehat kizarasos alapon te lehetsz. :?: :D

- Nem ! Nem nyertél! Nem Ő az!
Üdv.
"...S minden idő, amit nem a szívünkkel érzünk meg, elveszett idő!"
egypisti
Túravezető

Telefon: +36703148556
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Dénes László Dátum: 2010.07.16. 19:35

Eszti nem rosszalkodom, hiszen tudod hogy egy angyal vagyok csak a gloriam a balcsin felejtettem multkor miutan azzal frizbiztem. :P :D
Dénes László
I ♥ Adventures

Telefon: +36305170719
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Dénes László Dátum: 2010.07.16. 19:27

na de most jon az igazi meglepi, errol a keprol igy nem is tudlak beazonositani, ha csak nem kopasz vagy most es 40. lettel a mulkori versenyen egy defekttel a vegen.Mas Tibit nem ismerek, tehat kizarasos alapon te lehetsz. :?: :D
Dénes László
I ♥ Adventures

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Dénes László Dátum: 2010.07.16. 19:26

nos orulok hogy te poennak vetted, mert ugy latom a tobbiek nem.Na de sebaj, majd max bedobnak a toba, de hiaba, mert tegnap ugrottam le tihanyba es kenesenel is is meg tihanynal ki masztam a vizbol! :P :D igaz csak terdig ert... :D max csalni fogok, viszek mento ovet. :D
Dénes László
I ♥ Adventures

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Tibi Dátum: 2010.07.16. 11:47

Dénes László írta:bocs, ha barki is sertonek erezte magara, nekem pusztan a tom & jerry rajzfilm jelenet ugrott be, arra gondoltam, abban szokott az lenni hogy mikor kihuzzak a tomot a tengerbol akkor a hatat nyomkodva meg pumpaval ,,keltik eletre,, .szoval bocsi megegyszer, nem serto jellegunek szantam!

Bakker Laci ne rosszalkodj, mert azért is én vagyok leszidva!!!

Szia Laci!

Szerntem nem tekertünk együtt túrákon annyit, hogy teljesen kiismerjél.
Nem vagyok az a sértődő típus, az egész párbeszédet poénként vettem.

üdv, Tibi
Városok, országút pora.
/Lord - Vándor/
Tibi
Kalandos utazó

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Dénes László Dátum: 2010.07.16. 11:06

eszemben sincs, foleg azt nem szeretnem hogy mast szidjanak le helyettem.
Dénes László
I ♥ Adventures

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Gabor52 Dátum: 2010.07.16. 09:14

Szerbusztok, szerbusz Balázs!

Jövök erősíteni a Vácról indulók és bemelegítők csapatát.

Üdv:
Gábor52
Gabor52
Újonc kalandor

Telefon: 06303890482
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Dénes László Dátum: 2010.07.16. 07:52

bocs, ha barki is sertonek erezte magara, nekem pusztan a tom & jerry rajzfilm jelenet ugrott be, arra gondoltam, abban szokott az lenni hogy mikor kihuzzak a tomot a tengerbol akkor a hatat nyomkodva meg pumpaval ,,keltik eletre,, .szoval bocsi megegyszer, nem serto jellegunek szantam!

Bakker Laci ne rosszalkodj, mert azért is én vagyok leszidva!!!
Dénes László
I ♥ Adventures

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: kenny Dátum: 2010.07.15. 15:16

Tudjátok mit...inkább csokit hozok... :geek:
Sztem is jobb lesz, tartsuk tiszteletbe egymást a hülyeségen túl, pls...

Most mér CSAK én vagyok leszidva??????????????????????? :evil:
kenny
Ügyes szervező

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Tibi Dátum: 2010.07.15. 14:54

Dénes László írta:Eszti biciklipumpaja szerintem tobbeknek is lesz, de ha gondolod vihetek wc pumpat. :twisted: :D

Ez a wc pumpa témakör célzás lenne irányomba???? :x :oops: :evil:

Tibi, szerintem valamit félreértesz! Biztosan az a kabalája, az nélkül nem tud tekerni... Kinek a Macija, kinek a WC pumpa... :roll:
Városok, országút pora.
/Lord - Vándor/
Tibi
Kalandos utazó

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Dénes László Dátum: 2010.07.15. 14:47

Eszti biciklipumpaja szerintem tobbeknek is lesz, de ha gondolod vihetek wc pumpat. :twisted: :D
Dénes László
I ♥ Adventures

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Dénes László Dátum: 2010.07.15. 14:45

már megint kocsival jössz és ugy találkozunk össze? ne csalj! :P :D
Dénes László
I ♥ Adventures

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: bkriszta Dátum: 2010.07.15. 11:41

Mikor értek kb oda a tóhoz? Lehet, elkocsizok oda a lányommal strandolni, hátha találkozunk!

Kb. 12:15 - 15:33 között. :roll: (Eszti sebességétől függően... :twisted: ) Majd Rádcsörgök, ha a közelben vagyunk...

Hééééé, nekem itt beszóltak! Ha rajtam múlik sokat strandolok Krisztával, de szerintem nem rajtam fog múlni...vagy igen? :roll:
bkriszta
Kalandos utazó

Telefon: 0670-7715164
  • Honlap
Vissza a tetejére

Re: Csak ha meleg lesz...

Új hozzászólásSzerző: kenny Dátum: 2010.07.15. 10:35

BBalázs írta:...
Figyelem! Már csak négyet kell aludni... :D
BB

Te szoktál aludni??? :twisted:

Sajnos csak keveset... ;) (Tudod: a jó pasikat ritkán hagyják aludni... :P )
kenny
Ügyes szervező

Vissza a tetejére

Csak ha meleg lesz...

Új hozzászólásSzerző: BBalázs Dátum: 2010.07.14. 18:39

Kedves Jelentkezők!
Amint azt már tudjátok, a túrán 3 tó mellett fogunk elhaladni. Fürdőzésre leginkább a Bánkon lévő tó a legmegfelelőbb. Valahogy így néz ki:
Kép
Amennyiben igény mutatkozik rá, és az idő is ilyen "kellemesen" meleg marad, akkor itt időzhetünk majd néhány percet a vízben. Javasolt ruházat, lányoknak: bikini (vagy az se), fiúknak: fecske (és fényképezőgép).
További képek a helyről itt.
Figyelem! Már csak négyet kell aludni... :D
BB
BBalázs
I ♥ Adventures

• Honlap
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Manno Dátum: 2010.07.14. 10:54

Sziasztok!

Megszületett a családi döntés: sajnos nem tudunk csatlakozni Hozzátok vasárnap. :cry: :(

Jó tekerést Nektek, sokat fürdőzzetek s remélem lesz vki, aki Tibikét mesterségesen lélegezteti szükség esetén (kár lenne érte). :mrgreen:

A képes beszámolóitokat majd várjuk. ;)

Manno & SzőrThomasz :lol:

Ettől a hírtől nagyon szomorú lettem... :cry:
duracell new-see :D
Manno
I ♥ Adventures

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Tibi Dátum: 2010.07.13. 20:03

Elvira írta:Tibi!
A lélegeztetés - mint ahogyan az elsősegélynyújtás is - a Túravezető (BBalázs) feladata... :lol:
Ő pedig még Nekem is azt szokta ilyenkor mondani: "Szedd már össze Magad!!!" :roll:

Akkor a B variánson megyek, mert ott már Eszter a Főnök!!! :)

Sajnos ilyesmiben nem vagyok jó, de hozhatok pumpát... :roll:
Városok, országút pora.
/Lord - Vándor/
Tibi
Kalandos utazó

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Elvira Dátum: 2010.07.13. 19:25

Tibi írta:...Bár! annak is megvan az előnye: Kedves túratárs hölgyek mesterséges lélegeztetése szájon át, biztos feltámasztana... 8-)

Tibi!
A lélegeztetés - mint ahogyan az elsősegélynyújtás is - a Túravezető (BBalázs) feladata... :lol:
Ő pedig még Nekem is azt szokta ilyenkor mondani: "Szedd már össze Magad!!!" :roll:
Elvira
Újonc kalandor

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: kicsininja Dátum: 2010.07.13. 18:59

szia Balázs! Jövök én is és kismarosig vonattal próbálok előbb ott lenni
üdv mindenkinek
kicsininja
Újonc kalandor

Telefon: +36-303865988
  • Honlap
Vissza a tetejére

Re: Váctól - Kismarosig bringával

Új hozzászólásSzerző: egypisti Dátum: 2010.07.13. 16:52

Tibi írta:
...
Bár! annak is megvan az előnye: Kedves túratárs hölgyek mesterséges lélegezteése szájon át, biztos feltámasztana... 8-)

:lol: :lol: :lol:
-Ne álmodozz! És kevesebbet tartózkodjál a napon!!! Látod, veszélyes az ilyesmi... :twisted: :twisted:
egypisti
Túravezető

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Tibi Dátum: 2010.07.13. 08:41

Na tessék...! Ki is írta ezt? "...Szégyen szemre vonatra szálltok...?" Betojtál Tibike? :twisted: :lol:

Nem tojtam be. Az ész érvek győztek a vakmerőség felett. :shock:
Mindenkinek tisztában kell lennie képességeivel, mert nagyobb ciki lenne, ha a túra közepén esnék össze a kimerülségtől...
Bár! annak is megvan az előnye: Kedves túratárs hölgyek mesterséges lélegeztetése szájon át, biztos feltámasztana... 8-)
Városok, országút pora.
/Lord - Vándor/
Tibi
Kalandos utazó

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: egypisti Dátum: 2010.07.12. 16:03

Laja írta:Hali!
Hozzám beférsz. Kelenföldön 7 körül összeszedem a D. Lacit. Ha megmondod hol találkozzunk, rádcsörgök és felveszlek.
Laja

Köszi!
Hívlak!
Üdv.
egypisti
Túravezető

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Laja Dátum: 2010.07.12. 15:40

egypisti írta:...Hohóóó! -Esetleg megy valaki dunakeszi mellett üres kerékpár szállítási lehetőséggel, ahová beférek????
Üdv.

Hali!

Hozzám beférsz. Kelenföldön 7 körül összeszedem a D. Lacit. Ha megmondod hol találkozzunk, rádcsörgök és felveszlek.
Laja
Laja
Kalandos utazó

Telefon: 30/6596611
  • Honlap
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: zahonya Dátum: 2010.07.12. 15:17

Én is jelentkezek a tortúrára, de valószínűleg szolidaritásból vonatozni fogok Vácról Kismarosig. A terepszakaszra kérnék intézni keresztbe az útra kidőlt fákat, patakokon való átkeléseket legalább bokáig érő vízzel, mert úgy az igazi! ;)

András

A megrendelt extrákat igyekszem teljesíteni, de nem igérhetek semmit... :roll:
Vácról pedig nehogymá vonattal... Nem is lesz hely a vonaton... 8-)
zahonya
Újonc kalandor

Telefon: 06 30 362-3196
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: egypisti Dátum: 2010.07.12. 15:11

BBalázs írta: Az útvonal: Kismaros (találkozás, fagyizás) > Szokolya > Királyrét > erdőn át > Diósjenő (1. tó) > Nógrád (cukrászda, kocsma, Vár) > Nőtincs (2. tó, kocsma) > Felsőpetény > Bánk (3. tó, kocsma).
Bánkról visszafelé Felsőpeténynél, kétfelé oszlik a csapat:
A version: aki akar jöhet velem terep-gyakorlatra - úttalan utakon, egészen Vácig

Szia Balázs és Elvira!

Tetszik nekem ez a túra, különösen a kiemelt része. (Nőtincs a kocsmában) ;) Bár ilyesmit csak a Robert Merle könyvekből ismerek, ott sem hangzott rosszul.
:roll: Azon kívül tartozom valakinek néhány kézcsókkal, aki feltehetően ott lesz!? Csak... mert-hogy... az igéretem kötelez, eme nemes feledatra. (Kiváncsiak vagytok miíííí?)
Én lehet, hogy kocsival megyek, no-nem a kocsmáig, csak Vácig. :shock: Kocsma-autó???

:?: Hohóóó! -Esetleg megy valaki dunakeszi mellett üres kerékpár szállítási lehetőséggel, ahová beférek????
Üdv.

...persze, hogy kíváncsiak...! Ne tessék itten feszegetni az idegeinket...! :?
egypisti
Túravezető

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Tibi Dátum: 2010.07.12. 12:41

BBalázs írta:Kedves vonatozni nem szeretők!
...

Vonatozni én sem szeretek, de lehet, sőt biztos, hogy kénytelen leszek.
A tervezett táv 80 km környékén van + eltévedésem, ládázás (10km), illetve a haza tekerés közel 50 km.
Ez már közelít a 140-hez. Ha Kismarosig is tekernék, az + 50 ezer méter, ami közelít a 200-hoz. Ez egy napra sok, főként, hogy lesz benne emelkedő és terep is...
Azzal nem is számolva, hogy a 8 órás váci találkozáshoz fél 6 felé kéne indulnom.
Ezek alapján kijelenthetem, hogy Kismaroson találkozunk!

Na tessék...! Ki is írta ezt? "...Szégyen szemre vonatra szálltok...?" Betojtál Tibike? :twisted: :lol:
Városok, országút pora.
/Lord - Vándor/
Tibi
Kalandos utazó

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: millacs Dátum: 2010.07.12. 08:02

Én is mennék, a Kismarosról induló pudingok csapatát erősítve, hacsak ott nem ragadok a Somló Hangja fesztiválon (ajánlom figyelmetekbe: somlohangja.hu). Úgy tervezem, hogy szombaton este már elszakadok onnan, de ha nem tudok, akkor jó tekerést nektek!
Csilla

Hasonló rendezvény nekünk is útba esik majd, ezért kár olyan messzire menni... :)
Részletek itt meg itt.
Egyébként kellemes időtöltést, ha végül ott maradnál...
millacs
Újonc kalandor

Telefon: +36-30-212-3205
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: kenny Dátum: 2010.07.11. 22:01

BBalázs írta:Kedves vonatozni nem szeretők!
Látván, hogy mennyien vagyunk akik Vácról indulunk bringával, lenne egy javaslatom:
Aki autóval jön, és Vácon hagyja a kocsit, legyen a vasútállomáson 8:00-kor.
Aki pedig bringával jön Pest felől (bicikliúton), legyen a váci komp-lejárónál 8:08-kor.
Legkésőbb 8:10-kor elindulunk Vácról a találkozó helyszínére, Kismarosra. Jó esélyünk van arra, hogy 8:45 - 9:00 között már ott is leszünk... 8-)
Kismaroson már várni fognak a vonattal érkezők, pl. Eszti is - aki akkor még kipihent és friss lesz... :twisted:
OK :?:

(majd sminkelek... 8-) )
kenny
Ügyes szervező

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Laja Dátum: 2010.07.11. 19:07

BBalázs írta:...Aki autóval jön, és Vácon hagyja a kocsit, legyen a vasútállomáson 8:00-kor...

Hali!
Akkor a vasútállomáson találkozunk, mostmár tudom merre van, nem tévedek el. :)

Laja
Laja
Kalandos utazó

• Honlap
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Zámbori Marika Dátum: 2010.07.09. 12:38

Szép napot Mindenkinek!

Én is gyarapítanám a Vácról Kismarosra bringával igyekvők létszámát. :D

Napsugárkás üdv,

Zámbori Marika
I ♥ Adventures

Vissza a tetejére

Váctól - Kismarosig bringával

Új hozzászólásSzerző: BBalázs Dátum: 2010.07.08. 19:22

Kedves vonatozni nem szeretők!
Látván, hogy mennyien vagyunk akik Vácról indulunk bringával, lenne egy javaslatom:
Aki autóval jön, és Vácon hagyja a kocsit, legyen a vasútállomáson 8:00-kor.
Aki pedig bringával jön Pest felől (bicikliúton), legyen a váci komp-lejárónál 8:08-kor.
Legkésőbb 8:10-kor elindulunk Vácról a találkozó helyszínére, Kismarosra. Jó esélyünk van arra, hogy 8:45 - 9:00 között már ott is leszünk... 8-)
Kismaroson már várni fognak a vonattal érkezők, pl. Eszti is - aki akkor még kipihent és friss lesz... :twisted:
OK :?:
BBalázs
I ♥ Adventures

• Honlap
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: to.mara Dátum: 2010.07.08. 18:49

csiga80 írta:jó reggelt!

én is mennék, de mi lenne ha bicajjal mennénk kismarosra?
úgy értem nem vonattal váctól, hanem bicaj?
lenne kedve valakinek csatlakozni?
valahogy nem szeressem a tömegközlekedést :D

Helló! Remélem nem nézed (hallgatod) a túra előtt az időjárásjelentést...! ;) :twisted:

Szia Csiga!

Terveim szerint Kismarosig én is bicajjal megyek. Vácig tudom az utat, de azon túl még nem jártam..
Valakivel egyeztettél már, hogy találkoztok-e valahol?
Igérem nem leszek "csiga" és nem foglak hátráltatni... :) legalább is remélem... ;)
Marcsi
to.mara
Adventures Fan

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Dénes László Dátum: 2010.07.08. 18:16

ne legyel puding Alki, gyere csak versennyel. :P :D
Dénes László
I ♥ Adventures

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Dénes László Dátum: 2010.07.08. 18:07

csiga80 írta:

Akkor mi is csatlakoznánk... :!:
A részleteket még pontosítjuk.
BB és Elvira :)

ok, sajna én sem tudom az utat, bár megnéztem az útvonaltervben, de sajna nekem ez kevés.. :D
én sajna mindenhol eltévedek, pláne városban... :D
és ígérem, nem nézem az időjárást :D

Szerintem Lajos ugyis tudja hogy merre kell menni, ha meg nem akkor is elboldogulunk, de ha azt sem, leglabb tobben leszunk hogy elzavarjuk a vampirokat meg minden fele ejszakai vadat. :D
Dénes László
I ♥ Adventures

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: csiga80 Dátum: 2010.07.08. 18:01

"Akkor mi is csatlakoznánk... :!:
BB és Elvira :) "

ok, sajna én sem tudom az utat, bár megnéztem az útvonaltervben, de sajna nekem ez kevés.. :D
én sajna mindenhol eltévedek, pláne városban... :D
és ígérem, nem nézem az időjárást :D
Nagyon unalmas lenne, ha előre tudnám, mi történik, mert az egész életemet úgy próbálnám leélni, hogy azt elkerüljem.
csiga80
Adventures Fan

Telefon: 06203116144
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Dénes László Dátum: 2010.07.08. 17:09

betellhet az a pohar, csak nem mindgy mivel, ha pl szilva palinkaval... :D

Öreg vagyok én már ehhez... :twisted:
Dénes László
I ♥ Adventures

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Dénes László Dátum: 2010.07.08. 17:07

Dénes László írta:
BBalázs írta:Akkor mi is csatlakoznánk... :!:

ok....remelem ti tudjatok az utat...mert en legutobb is eltevedtem. :D nah jo, csak rossz iranyba kuldtek. :D

Nem mindegy milyen korosztállyal ismerkedsz! :twisted:

Ismerkedhetek fiatalabbal is, nem csak idos nenikkel... de akkor te kiesel Béjbi! :P

Na ezért még kapsz...nincs több csoki...
Dénes László
I ♥ Adventures

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Alchimista Dátum: 2010.07.08. 08:13

Alchimista írta:
Dénes László írta:jah es meg annyit hozza,. hogy az aszfaltos verziot valasztanam. :)

Ha van rá mód én is versennyel jönnék inkább, de csak abban az esetben ha végig aszfaltos az út.

Üdv!

Királyrét után lesz egy rövid szakasz (Diósjenőig), ahol régi (elhasználódott) aszfaltút van, amolyan murvás féle. Legfeljebb vállon átviszed a bicajt... :) :P
Diósjenőtől Vácig (vagy akár Bp-ig) aszfaltozhatsz tovább, de izgibb lenne ha a terepet választanád ("A" version), mivel Esztinél már betelt a létszám... :twisted: :P

Csak nehogy a pohár teljen be... :twisted:

Köszi a választ de, 18h-ra dolgozni kell mennem, úgyhogy legkésőbb 5-re haza kell érnem. Aszfalton kiszámítható az érkezés terepen nem annyira.
Vácig kocsival megyek, onnan pedig csatlakoznék én is a reggeli tekerős bemelegítős csopihoz.
Alchimista
Adventures Fan

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Dénes László Dátum: 2010.07.08. 05:00

Dénes László írta:Hello Csiga! Laja es en Vacrol bringaval megyunk.

ok....remelem ti tudjatok az utat...mert en legutobb is eltevedtem. :D nah jo, csak rossz iranyba kuldtek. :D

Nem mindegy milyen korosztállyal ismerkedsz! :twisted:
Dénes László
I ♥ Adventures

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Manno Dátum: 2010.07.07. 18:44

csiga80 írta: én is mennék, de mi lenne ha bicajjal mennénk kismarosra?

húúú, Csiga! Te nagyon kemény vagy! ;) ... Tibike és O.Laci még hozzád hasonlóan kemény legény ;)
mi vonatolunk, ha megyünk :lol: (pontosítás szinte utsó pillanatban :? )
köszi Balázs az infot :D
Manno
I ♥ Adventures

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Dénes László Dátum: 2010.07.07. 18:44

Hello Csiga! Laja es en Vacrol bringaval megyunk.

Dénes László
I ♥ Adventures

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: csiga80 Dátum: 2010.07.07. 18:21

jó reggelt!

én is mennék, de mi lenne ha bicajjal mennénk kismarosra?
úgy értem nem vonattal váctól, hanem bicaj?
lenne kedve valakinek csatlakozni?
valahogy nem szeressem a tömegközlekedést :D

Helló! Remélem nem nézed (hallgatod) a túra előtt az időjárásjelentést...! ;) :twisted:
Nagyon unalmas lenne, ha előre tudnám, mi történik, mert az egész életemet úgy próbálnám leélni, hogy azt elkerüljem.
csiga80
Adventures Fan

Telefon: 06203116144
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Alchimista Dátum: 2010.07.07. 14:18

Dénes László írta:jah es meg annyit hozza,. hogy az aszfaltos verziot valasztanam. :)

Ha van rá mód én is versennyel jönnék inkább, de csak abban az esetben ha végig aszfaltos az út.

Üdv!

Királyrét után lesz egy rövid szakasz (Diósjenőig), ahol régi (elhasználódott) aszfaltút van, amolyan murvás féle. Legfeljebb vállon átviszed a bicajt... :) :P
Diósjenőtől Vácig (vagy akár Bp-ig) aszfaltozhatsz tovább, de izgibb lenne ha a terepet választanád ("A" version), mivel Esztinél már betelt a létszám... :twisted: :P

Csak nehogy a pohár teljen be... :twisted:
Alchimista
Adventures Fan

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: V.Zsuzsa Dátum: 2010.07.06. 22:37

Szia Balázs!

Szeretnénk csatlakozni a túrához. Vácig kocsival megyünk, onnan vonattal Kismarosig>ez ami biztos. Az útvonal végét /A,B/majd ott eldöntjük.

Először megyünk veletek, ha megoldható, akkor ne hagyjatok ott bennünket az első emelkedőnél :D .
Üdv, Zsuzsa és Mihály

Köszöntelek Benneteket!
Örülök (örülünk), hogy jöttök :D
Valamelyik topikban olvastam: "...senkit nem hagytunk még az erdőben..." Ez most is így lesz.
V.Zsuzsa
Újonc kalandor

Telefon: 30/7711558
Vissza a tetejére

Re: "C" variáns

Új hozzászólásSzerző: Tibi Dátum: 2010.07.06. 07:25

BBalázs írta:Tibi! Nem nagy dolog eltévedni... De Te mindig visszatalálsz hozzánk - és ez a lényeg! :o :)

Szerinted, mindenki így gondolja :?: :?:

Nem is ismerek mindenkit... :)
Aztán, hogy ki mit gondol, azt én honnét tudjam...? :roll:

Városok, országút pora.
/Lord - Vándor/
Tibi
Kalandos utazó

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: MesteR Dátum: 2010.07.05. 23:55

Szia Balázs!
Én is jelentkezek e túrára! Valószínűleg ott leszek! Júli 4-i túrán jelen voltam(az volt az első), de tetszett. Én szerintem a B version-on fogok menni. Mert az indulási helyre is tekerni fogok(Budapestről), s nem hiszem, hogy lesz nagy erőm, még terepezni. :oops: De sose lehet tudni. :)
MesteR
Újonc kalandor

Telefon: 0620399
Vissza a tetejére

"C" variáns

Új hozzászólásSzerző: Tibi Dátum: 2010.07.05. 20:37

Szia Balázs!

Még én sem döntöttem el, hogy melyik útvonalat választom, de ahogy magamat ismerem, el fogok tévedni. Azaz enyém a "T" version, vagyis elTévedő útvonal. :twisted:

Tibi! Nem nagy dolog eltévedni... De Te mindig visszatalálsz hozzánk - és ez a lényeg! :o :)
Városok, országút pora.
/Lord - Vándor/
Tibi
Kalandos utazó

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: to.mara Dátum: 2010.07.05. 19:31

Szia Balázs,

már az előző túrán is jól esett volna egy kis hűsítő fürdőzés... helyette más féle esésben volt részem. :)
Ha nem jön közbe semmi, akkor megyek, de hogy melyik útvonalat választom a végén, azon még töröm a fejem. :?

Marcsi

...szerintem a terepet... ;) :)
to.mara
Adventures Fan

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Manno Dátum: 2010.07.04. 18:19

Tibi írta:...szégyenszemre vonatra szálltok, vagy bemelegítésként áttekertek :?:

mi vonatra fogunk szállni Vácott, ha tudunk menni ... mert a Papírkutya név kötelez :P :twisted:
... csak a túrát megelőző napon tudjuk majd pontosítani a részvételünket :?

Balázs! Melyik vonatot javaslod Vácról Kismarosra? :?

Manno&Tomi

Vácról 8:27-kor és 8:34-kor indul vonat Kismaros felé, ezt a kettőt :)
Manno
I ♥ Adventures

Vissza a tetejére

Re: Váctól Kismarosig

Új hozzászólásSzerző: kenny Dátum: 2010.07.02. 09:25

Tibi írta:Balázs!

Váctól Ti hogyan juttok el Kismarosra? Szégyen szemre vonatra szálltok, vagy bemelegítésként áttekertek :?:

Én asszem szégyen szemre... :oops:
kenny
Ügyes szervező

Vissza a tetejére

Váctól Kismarosig

Új hozzászólásSzerző: Tibi Dátum: 2010.07.02. 08:26

Balázs!

Váctól Ti hogyan juttok el Kismarosra? Szégyen szemre vonatra szálltok, vagy bemelegítésként áttekertek :?:

Autóval elvisznek... 8-)
Ha nem, akkor tekerünk... :?
Városok, országút pora.
/Lord - Vándor/
Tibi
Kalandos utazó

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Tibi Dátum: 2010.06.30. 12:04

Elvira írta:Tibi,
..., hogy ne kelljen nógatni Titeket az állandó "Gyertek már" kiáltással. :lol: :lol:

:) Jól mondod :)
Amennyiben időben megérkezek Erdélyből, (vagy egy zempléni sátorozásból), nos akkor ott a helyem :)Győző

Akkor jól hallottam kiáltásodat, csak én a második felére is figyeltem.
A füleim az alábbi jelet vették: Gyertek már vissza, nem bírjuk a tempót, eltévedtünk!!! :)
Városok, országút pora.
/Lord - Vándor/
Tibi
Kalandos utazó

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Dénes László Dátum: 2010.06.29. 12:36

jah es meg annyit hozza,. hogy az aszfaltos verziot valasztanam. :)
Dénes László
I ♥ Adventures

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Elvira Dátum: 2010.06.29. 10:05

Tibi,
Ha jól néztem a térképet, akkor a mi (aszfaltosunk) lesz a hosszabb, ugyanúgy, mint május 2.-án. Egyébként, ha jól emlékszem Mi vártunk Rátok, kb. a 3. helyszínen. Persze a Mi csapatunk türelmes és toleráns, és csak azért nem megyünk Veletek az erdőbe, hogy ne kelljen nógatni Titeket az állandó "Gyertek már" kiáltással. :lol: :lol:

:) Jól mondod :)
Amennyiben időben megérkezek Erdélyből, (vagy egy zempléni sátorozásból), nos akkor ott a helyem :)Győző
Elvira
Újonc kalandor

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Tibi Dátum: 2010.06.29. 09:52

Térképet nézve úgy tűnik, hogy Vácon megint az "aszfalt-betyárokra" kell várni. :twisted:

:) kicsit elütötte az autó, ettől még zavarodottabb, feledékenyebb lett a fiú :) Gy.
Városok, országút pora.
/Lord - Vándor/
Tibi
Kalandos utazó

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Dénes László Dátum: 2010.06.29. 08:39

sziasztok! :) szeretnek en is jelentkezni! :)
Dénes László
I ♥ Adventures

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Laja Dátum: 2010.06.28. 23:47

Szia Balázs!

Az "A" verziót választnám. Csatlakoznék hozzátok Vácon, mert ott hagynám az autót.
Laja
Laja
Kalandos utazó

• Honlap
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Zámbori Marika Dátum: 2010.06.28. 22:33

Helló, Balázs és Elvira!

Szupi túra lesz ez is!! Dejóóóó! Ott a helyem. Elvira drága, végleg eldöntötted, hogy 4-én nem társulsz elárvult nőiségem mellé? Csak megvárnak a legények...

Napsugárkás üdvözlettel,

Zámbori Marika
I ♥ Adventures

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: kenny Dátum: 2010.06.28. 20:19

Elvira írta:Én is jövök. Mivel terepen már profi vagyok, aszfalton pedig még gyakorolnom kell, ezért Én az Eszter vezette csapattal jövök haza... :D

Drága vagy...tudtam, hogy rád számíthatok... :D
kenny
Ügyes szervező

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: V. László Dátum: 2010.06.28. 19:53

Szervusztok!

Jelentkezem az Elvira és Eszter vezette útvonalra. Ez a múltkor is nagyon bejött. Balázs készítenél a túráról egy térképet mint a múltkor?

Laci

Háát olyan térképet sajnos nem tudok készíteni, mert az a progi csak a főutakat ismeri. Most pedig lesz "néhány km" erdei út is. A mostani túrát KMZ formátumban mentettem el, ha érdekel e-mailben átküldöm. (E-mail címet priviben kérek...!)
A kihívás abban rejlik, hogy meg kell maradnod önmagadnak, egy olyan világban, mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek.
V. László
Kalandos utazó

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: gorogpeti Dátum: 2010.06.28. 18:52

Szia Balázs!

Húú, egyelőre nekem jó az időpont, tehát
tudok menni veletek... ;)

A terepes rész is érdekel, kivéve akkor, ha az
felnielhajlítós, bukfencelős vagy gumibelsőgyilkos úton lesz.

pedig Balázsnál ez eléggé sanszos :twisted:
kenny

Helló Peti! Nem kell hinni a szóbeszédnek! Nagyon kellemes, árnyékos erdei útakon fogunk haladni, amíg az aszfaltbetyárok a napon égetik magukat...
BB
gorogpeti
Újonc kalandor

Telefon: +36705964038
Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Elvira Dátum: 2010.06.28. 17:37

Én is jövök. Mivel terepen már profi vagyok, aszfalton pedig még gyakorolnom kell, ezért Én az Eszter vezette csapattal jövök haza... :D
Elvira
Újonc kalandor

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: kenny Dátum: 2010.06.28. 14:13

Ám legyen...ami nem öl meg az megerősít... 8-)
kenny
Ügyes szervező

Vissza a tetejére

Új hozzászólásSzerző: Manno Dátum: 2010.06.28. 11:14

Szia Balázs!

Feltételesen jelentkezünk ;) ... és előfordulhat, hogy hozunk magunkkal pár embert :lol:
... de csak a több tavas mártózás miatt :lol: :P
... húúú, én szeretnék terepezni 8-)

közl.: kocsival Vácig s onnan sztem vonattal

Manno&Tomi

Feltételesen feltétlenül számítok Rátok...! ;)
Manno
I ♥ Adventures

Vissza a tetejére

Téma lezárva
93 hozzászólás • Oldal: 1 / 1

Vissza: Tématemető - Lezárt témák