Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 05. 01-03.
három nap

Érintett helyek
Olaszliszka
Boldogkőváralja
Sárospatak
Tolcsva

Zempléni teker(g)és
...A 100. túra...

Találkozó: május 1-jén, Keleti PU főbejáratánál a sínek végénél, 5.40-kor, előre megváltott jegyekkel. (Bringára is.)
Javaslom az oda-vissza útra megváltani a jegyedet. Oda: Olaszliszkáig, vissza: Szerencstől.

A Zemplén keveset járt vidékére hívlak bringázni. Gyere ha szeretnéd látni a regéci, boldogkővári esetleg a sárospataki várat. Mindezt elérni bringával és egy jó társasággal.  

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv: 150 km
közepes túra

Fotók a túráról

A túra fóruma

1. nap: Érkezés 9.45-kor Olaszliszkára. Innen tekerünk a 10 km-re lévő Erdőhorvátiba, ahol a Patakparti Vendégház lesz a szállásunk. Miután lepakoltuk a holminkat eltekerünk Sárospatakra ( 55 km oda-vissza ) majd a Bodrog mentén vissza Erdőhorvátiba. (térkép)

2. nap: Erdőhorváti-Óhuta-Regéc-Fóny-Boldogkőváralja-Erdőbé-
nye-Erdőhorváti útvonalon tekerés föl-le ( 65 km ). A táv azért rövidebb a szokásosnál, hogy legyen időnk várat nézni, esetleg kitérőt tenni Vizsolyra. (térkép)

3. nap: Szállásunkon összepakolunk és útnak indulunk Szerencs felé. Ha lesz időnk szétnézünk Szerencsen egy kicsit. Kis forgalmú úton, erdős tájon tekerünk majd és előbb vagy utóbb vonatra is szállunk. (térkép)
  Mint ahogy látjátok a második nap "málha" nélkül szabadon bringázhatunk. Alsóbbrendű, erdei utakon fogunk leginkább tekerni, esetenként előfordulhat, hogy földúton. De szerintem ez nem okoz majd gondot. A szálláson sajnos nincs ellátás ezért az élelméről mindenki maga gondoskodik. Közért van a faluban, konyha pedig a házban található. Esetleg a második nap főzhetünk valamit vacsorára közösen. Tolcsván és Komlóskán pedig van lehetőség étteremben, pizzériában vacsorázni.
  Hazafelé az utolsó vonat indulása 18.47-kor (érkezik este 10-re a Keletibe), de van előbb is, ha elérjük akkor azzal jövünk haza.

 

  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

Költségek: szállás: 4.400,-Ft/fő/2 éj, útiköltség: 8060,-Ft teljes áron, bringával. (Magyar Turizmus kártyával olcsóbb, 5160.-)
Egyéb: várbelépő(k) 500,-Ft körül.

A résztvevők száma korlátozott, ezért jelentkezés kötelező! Jelentkezni a fórumban lehet (hogy mindenki lássa), a részleteket emailben küldöm el. A szállásdíj befizetésével válik a foglalás véglegessé. Jelentkezni legkésőbb április 9-ig lehet. Befizetett szállásdíjat csak abban az esetben tudunk visszautalni, ha van másik jelentkező a lemondott helyre.

Felszerelés a szokásos vagy megszokott: világítás, tartalék belső, esőruha. Egyéb felszerelésed igényeid illetve teherbírásod szerint. Egyéb kérdések, válaszok, egyeztetések a fórumban.

További partnereink listája