Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2010. 08. 19-22.
csütörtök délután-vasárnap

Túra útvonala
Zalalövő
Csesztreg
Nagykanizsa
Kadarkút
Sásd

Őrség, szerelmem...
...Remake...

Ez a túra sokak számára ismerős lehet, aminek az az oka, hogy 2009-ben szinte pontosan ezen az úton karikáztunk az Őrség, a Zalai-dombság, Somogy és a Zselic útjain. Nem véletlen, hogy idén ismét el szeretnék menni erre a vidékre - sokszor csak ültem tátott szájjal a bringán, olyan volt az egész, mint egy mese. Ezt szeretném idén is átélni és megmutatni azoknak, akiknek van kedve eljönni.

Mivel idén nem jön össze úgy négy ünnepnap, ezért az első nap rövidebb utat tartalmaz, így csütörtökön elég lehet fél nap szabit kivenni, aztán három szabadnap következik önfeledt bringázással.

Találkozó 2010. augusztus 19-én (Csüt). 13.50-kor a Déli PU 1 vágányánál Zalalövő állomásig megváltott vonatjeggyel (és persze kerékpár jegy is szükséges).  A 14.11-es CITADELLA Expresszel utazunk, a szokásos kerékpáros kocsiban.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv: 260 km
közepes, több napos túra

Fotók a túráról

A túra fóruma

Első nap: Épp csak megjáratjuk a bringákat, tekintettel a kései időpontra. Zalalövőről néhány húzós emelkedővel tarkított úton tekerünk Csöde, Kerkafalva, Csesztreg útvonalon. Szállásunk Csesztregen a Torony panzióban lesz, 2,3,4 ágyas szobákban.  A napi útvonal 21 km, térkép itt.

Második nap: Frissen ébredve folytatjuk utunkat Pórszombat felé. Gutorfölde, Söjtör, Magyarszerdahely, Nagykanizsa a napi penzum. Szállásunk a Cserfa Panzióban lesz,a napi útvonal 82 km, lesznek emelkedők bőven. Térképet itt találsz.

Harmadik nap: Ismét korai indulással kezdünk. Nagykanizsáról Porrogszentkirály, Kaszó, Lábod településéken át érkezünk meg Kadarkútra. Szállásunk a helyi iskola diákotthonjában lesz. A napi táv 90km, lesznek emelkedők a Porrogok földjén. Térképet itt találsz.

Negyedik nap: Az utolsó napon erdészeti utakon haladunk. Szilvásszentmárton, Simonfa, Gálosfa, Szágy, Sásd úton tekerünk. A napi táv 70 km lesz, a vonatunkat Sásd községben 18.00-kor minden körülmények között el kell érnünk.
Az útvonalról itt találsz térképet.

Fontos információk
ezzel a túrával kapcsolatban:

Ebben a fórumban teheted fel kérdéseidet, és jelentkezésedet is itt tudod leadni.
 

Itt tudod nyomon követni a helyek, befizetések alakulását

 

Kedvcsináló...

Közösségünk megállíthatatlanul nő! Köszönjük a Te bizalmadat is. Tarts velünk programjainkon.

Költségek:
 Szállás: egyeztetés alatt, kb. 3000Ft/éj, összesen kb. 9000 Ft.
 Útiköltség: Teljes áron számolva kerékpár szállítással: 8.450.-
 Egyéb költségek az igényeid szerint, úgy kalkulálj, hogy előfordulhat, hogy muszáj igénybe venni éttermet, kifőzdét, pizzériát, stb. Ettől függetlenül az étkezésed megoldása a te feladatod, de vedd figyelembe, hogy a ünnepnap alatt nem találunk nyitva tartó élelmiszerboltot minden faluban. Ha kétségeid vannak, kérdezz a fórumban.

Kit várunk a túrára: tapasztalt kerékpárosokat, akik nem ezen a túrán kezdik a bringázást. A napi szakaszok nem hosszúak, de minden nap fáradtan kerülünk majd ágyba, ahonnan reggel vissza kell ülni a kerékpárra.

Jelentkezés: a programra összesen 16 férőhely van, ezeket befizetési sorrendben lehet elfoglalni. Jelentkezni a fórumon keresztül lehet, a befizetés részleteit email útján küldöm el. Jelentkezés nélkül senki ne utaljon! Befizetést követően visszalépni 2010. 06. 30-ig lehet! Ezt követően már csak akkor, ha van jelentkező a helyedre, és befizeti a részvételi díjat.
  A szabad helyek számát itt tüntetjük fel.

Felszerelés: Karbantartott és kipróbált kerékpár, 2 azaz kettő darab tartalék belső, pumpa, világítás, láthatósági mellény kötelező. Ezen kívül esőruházat, fejfedő, személyes szükségletek szerinti ruházat, 3 napi étkezéshez szükséges dolgok,, bicska, fényképezőgép, mobiltelefon, stb.

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál. Ennek értelmében a feltüntetett és befizetendő összegek nem képezik az adventures.hu bevételeit, (csak összegyűjtjük a pénzt) ezért azokról számlát sem tudunk adni. Amennyiben a befizetett szállásdíjakról vagy bármilyen egyéb kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt egyrészt jelezd a befizetésnél, másrészt kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
A befizetési (vagy jelentkezési) határidő azt jelenti, hogy ezt követően az általad befizetett pénzt elküldjük a lefoglalt szállást vagy egyéb előre megrendelt szolgáltatást nyújtó félnek. Innentől kezdve nem tudjuk azt visszafizetni számodra, mivel már nincs nálunk az összeg. Ha Te ezt követően mégis visszalépsz a programon való részvételtől, úgy csak abban az esetben tudjuk a pénzt visszafizetni, ha új jelentkező érkezik az általad már lefoglalt helyre, és befizetéséből számodra vissza tudjuk adni a pénzt.
Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen a részvételi díjat is Neki fogod befizetni, vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
Ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2010.01.24.-kor
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája