Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 05. 17.
Vasárnap

Túra útvonala
Aszód
Szarvasgede
Hollókő
Mohora

Hollókő kerékpártúra
...Feltámad poraiból - Módosított útvonalon...

Találkozó 2009.05.17-én reggel 6.45-kor a Keleti Pályaudvar előtt, a lépcsőkön. Vonatunk 7.05-kor indul Aszódra, előre váltsd meg a jegyet a pénztárnál. (Akár már szombaton.)

Ne feledkezz meg a kerékpárszállító jegyről sem. A vonatjegy Budapest Bérlettel olcsóbb!

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

Adventures.hu - Egy túraportál az amatőr kirándulások kedvelőinek

Táv: 80 km
Közepes  túra

Térkép

Fotók a túráról

A túra fóruma


  Aszódról Kartal - Héthalom - Szarvasgedén keresztül tekerünk Hollókőre, mely falu a Kelet Cserhát Tájvédelmi Körzet nyugati szélén fekszik. Megnézzük az ófalut, a várat, sétálunk (gurulunk) és gyönyörködünk a tájban, ameddig csak időnk engedi.
 

  Hollókőről kicsit visszafelé jövünk, majd a térkép szerinti úton érkezünk meg Mohorára, ahonnan vonattal jövünk haza. Valamivel 20 óra előtt érkezünk a Keletibe.

 
Közösségünk megállíthatatlanul nő! Köszönjük a Te bizalmadat is. Tarts velünk programjainkon.
 

A túra távja közepesen hosszú, a terep tartogat emelkedőket, de akik bringáztak már, azok tudják, hogy ez az egyik legszebb és legkellemesebb túraútvonal... Mindenkit szeretettel várunk.

Költségek: Vonatjegy oda-vissza teljes áron számolva kerékpár szállítással:  3.000.- (Budapest Bérlettel olcsóbb!)
  Egyéb költség: esetleges belépők. Saját ellátásodról gondoskodj, út közben nem biztos, hogy tudunk vásárolni. Időjárásnak megfelelő ruházat legyen nálad.

Felszerelés: KÖTELEZŐ: megbízható üzembiztos kerékpár, világítás, tartalék belső, pumpa. Láthatósági mellény viselése a KRESZ előírásai szerint kötelező. Legyen nálad, mert a rendőr kéri

Jelentkezés: NEM KELL JELENTKEZNI, de aki jönne, az tegyen egy bejegyzést a fórumba.

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál. Ennek értelmében a feltüntetett és befizetendő összegek nem képezik az adventures.hu bevételeit,  ezért azokról számlát sem tudunk adni. Amennyiben kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  Ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

További partnereink listája