Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 07. 17-19.
péntek-vasárnap

Túra útvonala
Balatonfenyves
Belső-Somogy
Lábodi vidrapark
 

Balatonfenyvesi nyaralás
...Hosszú hétvége...

Találkozó 2009. július 17-én reggel 6.00-kor ELTE-TTK Északi tömb parkoló, a Petőfi híd budai hídfőjénél. A busz az épület dunai oldalán, a Petőfi hídhoz felé eső sarkához jön!!! 150 méterre van ez a hely a hídtól a Lágymányosi híd irányában a felső rakparton.
6.15-kor indul a busz! A találkozópont itt tekinthető meg.

Utazás: Ikarus 250 típusú busszal.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Kikapcsolódás a
Balaton partján

Fotók a túráról

A túra fóruma

PROGRAM

Péntek: 6:00 találkozó az Elte északi tömb parkolóban.6:15-kor indul a busz! Szabadprogram Balatonfenyvesen a megérkezést követően. Strand ingyenes az üdülő területén.
Vacsora.

Szombat: reggeli után Belső-Somogy kirándulás.
Mesztegnyő, kisvasút: különvonattal utazunk Felsőkak állomásig oda-vissza. Útközben kiterjedt erdőket és halastavakat láthatunk.

Lábod, Vidra Park: Európa egyik jelentős vidrapopulációját nézzük meg. Sok madár (fekete gólya) található itt.
Vacsora.

Vasárnap: reggeli, majd szabadprogram, de ebéd az üdülő éttermében. (strandolás, sportolás, mászkálás, szervezetlenül)

Késő délután indulunk vissza Pestre, a kiindulási pontra.


  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

Költségek: 13.000 Ft/fő, mely tartalmazza a 600 km utazást, 2 éj szállás, 2 reggeli, 2 vacsora, 1 ebéd, kisvonatjegy és Vidra park belépő.

Szállás: Ifjúsági Üdülő, Balatonfenves. A Szobák: 1X5fő, 1X8 fő, 1X12  fő. (25 hely). Ajánlom családoknak, baráti társaságoknak, mivel elég nagy létszámú szobákat sikerült csak foglalnom.

Közvetlenül a Balaton parton van a szállás, parkosított telken, ingyenes stranddal! Étkezések az üdülő éttermében lesznek.

Jelentkezési határidő: július 08., jelentkezni a fórum megfelelő topikjában lehet. A jelentkezéseket érkezési sorrendben dolgozzuk fel, érvényes jelentkezéshez meg kell adni a jelentkező email címét a hozzászólás előtt.
  Fizetendő 13.000 Ft, mely május 12-ig teljesíthető átutalással. A jelentkezési határidő után visszalépni csak akkor lehet, ha van a jelentkező helyére másik résztvevő, aki befizette a részvételi díjat.
 

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál. Ennek értelmében a feltüntetett és befizetendő összegek nem képezik az adventures.hu bevételeit, (csak összegyűjtjük a pénzt) ezért azokról számlát sem tudunk adni. Amennyiben a befizetett szállásdíjakról vagy bármilyen egyéb kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt egyrészt jelezd a befizetésnél, másrészt kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  A befizetési (vagy jelentkezési) határidő azt jelenti, hogy ezt követően az általad befizetett pénzt elküldjük a lefoglalt szállást vagy egyéb előre megrendelt szolgáltatást nyújtó félnek. Innentől kezdve nem tudjuk azt visszafizetni számodra, mivel már nincs nálunk az összeg. Ha Te ezt követően mégis visszalépsz a programon való részvételtől, úgy csak abban az esetben tudjuk a pénzt visszafizetni, ha új jelentkező érkezik az általad már lefoglalt helyre, és befizetéséből számodra vissza tudjuk adni a pénzt.
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen a részvételi díjat is Neki fogod befizetni, vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

 

Ez a weboldal 2009.06.09.-kor
volt utoljára frissítve.

Az utolsó módosítás
színnel van kiemelve.

További partnereink listája