Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 03. 28.
szombat

Túra útvonala
Holdvilág árok
Lajos forrás
Vasas szakadék
Pomáz

Árokmászás
...A Julianus helyett...

Találkozó március 28-án reggel 7:55-kor a Batthyány téren.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv: 15 km
közepes túra

Fotók a túráról

A túra fóruma

 A 8:06-kor induló Hévvel megyünk Pomázig, majd a 8:46-os busszal a Csobánkai elágazásig.
  Innen célbavesszük a Holdvirág-árkot, Lajosforrás, Cseresznyés-árok, Vasas-szakadék, megnézzük a Gomba-szikát, majd a sárga sáv jelzésen leereszkedünk Pomázra.

A táv kb. 15km, szintemelkedésre viszont a sok "árokmászás" miatt számolni kell. A jó idő meg van rendelve, (kellemes 16 fok) szép kis kirándulás lesz munka helyett.

 


  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

Költségek: Hév és buszjegy ára. Egyéb költség nincs.

Jelentkezés nem szükséges, legyél időben a találkozási helyen, és gyere velünk. Jól fogod érezni magadat, ezt ígérhetem. Ha kérdésed van, azt tedd fel a fórumban, válaszolok rá, amit tudok.
  A kiránduláson mindenkit szeretettel várok.

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál.
Amennyiben  bármilyen kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt  kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  Ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.03.26.-kor
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája