Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 05. 9-10.
hétvége

Túra útvonala
Bakonyi tájak
Csesznek-Porva
Veszprém
stb.,

No Motor Rally - Adventures Gyalogos Csapat
...Bakonyi Betyárkodás Barangolva...

Találkozó helyszíne és időpontja még kialakítás alatt, egyeztetés a fórumon keresztül folyamatosan történik.

A Csesznek No Motor Rally vár minden nevezőt, aki nem riad vissza attól, hogy a két nap alatt a kb. 70 km-es távot, tetszőleges felosztásban és irányban megtegye, gyalog, biciklivel, lóháton vagy bármilyen nem motorizált eszközzel.
A táv megtétele során - amely jól jelzett úton, könnyű terepen teljesíthető - a nevezési lapra be kell gyűjteni a szükséges számú pecsétet, amellyel sorsoláson lehet részt venni, ahol értékes nyeremények találnak gazdára.

Motor nélkül - Bakonyi régió
Kerékpáros

Motor nélkül - Bakonyi régió
Gyalogos

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv: 14-20 km
közepes túra

Fotók a túráról

A túra fóruma

Első nap tervezett programja: A zöld sáv jelzésen elindulva rövid már az első 3-4km-en több látványosság is vár ránk: Bodzás-árok, Pápalátó-kő Sziklaeresz, Likaskő. A Sárga sáv jelzésre rátérve a Hódos ér és az egykori vasút mentén, majd a sárga kereszt jelzésen Porva-Csesznek vasútállomásra érkezünk.
  A csodálatos Cuha-völgyön keresztül a Piros sáv jelzésen Vinyére érezünk, ahonnan a Rally programjától függően kultúrálódunk, illetve megjárjuk még egyszer oda-vissza a Cuha-völgyét vasúton is.
  Vacsora tetszés szerinti csárdában, illetve vendéglátó egységben, majd levezetésképpen hazabattyogunk a 4km-re lévő szállásra. (sofőröket előre lehet küldeni az autókért ;)

Második nap tervezett programja: Reggel a szállást elhagyva autóval bemegyünk Csesznekre, s a Raly kiírásától függően az Ördög-árok felé vesszük utunkat. Az Ördög-árki barlang, Ördög-gát, Ördöglik bejárása után visszatérünk Csesznekre, s engedünk a helyiek vendégszeretetének.
  Átvesszük a jól megérdemelt díjazásokat, s részt veszünk az estére várható jobbnál jobb programokban. Közöe megegyezés szerint egy alkalmas időpontban elindulunk haza.

Versenyhelyszín és versenyútvonal: A verseny a Csesznek község körüli jelzett turista utakon, a külön erre az alkalomra jelzéssel ellátott turista és erdészeti utakon, illetve a község belterületén zajlik. A távot több kör-útvonalon lehet teljesíteni.
  A távot a megadott két nap során, azaz 2009. május 9. 8:00 óra és május 10. 15:00 óra között kell teljesíteni. A pecsételő helyek május 9-én 8:00-tól 18:00 óráig, május 10-én 8:00-tól 15:00 - óráig tartanak nyitva. A központi pecsételőhely (Csesznek, Falumúzeum) 10-én 16:00-ig tart nyitva


  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

 

Költségek: Utazási ktsg: 1900Ft, Szállás: 2350Ft. Nevezési díj 800 Ft. Összesen: 5.050.- - További kiadást jelent az étkezés melynek költségét mindenki magának kalkulálja ki. Önellátás is lehetséges (természetesen), nem kötelező az éttermi ellátást igénybe venni, de természetesen azért, mert nem kajálsz az étteremben, még a csapattal tarthatsz! Egy tea mindig jól esik :)

Szállás: Fenyőfőn, apartman házban 2-4 ágyas szobákkal. Árak: 2000 Ft/fő + 350 Ft ágynemű. Teljes ellátás kérhető: reggeli: 350.-, fő étkezés: 750-tól.

A programon MAX. 16 fő jelentkezésére van lehetőség, egyrészt mert ennyi szállásunk van, másrészt mert ez pont 4 autónyi legénység, harmadrészt mert ez az a létszám, mely még csapatként jól kezelhető.
  A programon bárki részt vehet, aki leadja jelentkezését a fórumban és befizeti a részvételi díjat, mely 5.050 Ft. A befizetés módjáról a jelentkezők emailben kapnak tájékoztatás a túra vezetőjétől. Visszalépési határidő 2009.04.01.

Felszerelés: Szükséges és időjárásnak megfelelő ruházat, esőruházat. A két napra szükséges élelmiszered is legyen nálad, de ahogy olvashattad, vásárolni is tudsz majd. Kérdezz a fórumban.

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál. Ennek értelmében a feltüntetett és befizetendő összegek nem képezik az adventures.hu bevételeit, (csak összegyűjtjük a pénzt) ezért azokról számlát sem tudunk adni. Amennyiben a befizetett szállásdíjakról vagy bármilyen egyéb kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt egyrészt jelezd a befizetésnél, másrészt kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  A befizetési (vagy jelentkezési) határidő azt jelenti, hogy ezt követően az általad befizetett pénzt elküldjük a lefoglalt szállást vagy egyéb előre megrendelt szolgáltatást nyújtó félnek. Innentől kezdve nem tudjuk azt visszafizetni számodra, mivel már nincs nálunk az összeg. Ha Te ezt követően mégis visszalépsz a programon való részvételtől, úgy csak abban az esetben tudjuk a pénzt visszafizetni, ha új jelentkező érkezik az általad már lefoglalt helyre, és befizetéséből számodra vissza tudjuk adni a pénzt.
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen a részvételi díjat is Neki fogod befizetni, vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  Ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.05.08.-kor
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája