Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 05. 9-10.
hétvége

Túra útvonala
Bakonyi tájak
Csesznek-Porva
Veszprém
stb.

No Motor Rally - Adventures Bringás Csapat
...Bakonyi Betyárkodás Biciklivel...

Találkozó: 2009. 05. 09-én 05:45-kor a Déli  PU. 1. vágányának végénél. A vonatunk 6.03-kor indul Veszprémbe ahol találkozunk.

A Csesznek No Motor Rally vár minden nevezőt, aki nem riad vissza attól, hogy a két nap alatt a kb. 70 km-es távot, tetszőleges felosztásban és irányban megtegye, gyalog, biciklivel, lóháton vagy bármilyen nem motorizált eszközzel. A táv megtétele során - amely jól jelzett úton, könnyű terepen teljesíthető - a nevezési lapra be kell gyűjteni a szükséges számú pecsétet, amellyel sorsoláson lehet részt venni, ahol értékes nyeremények találnak gazdára. Nevezni lehet egyénileg, családosan, vagy csoportosan.

Motor nélkül - Bakonyi régió
Kerékpáros

Motor nélkül - Bakonyi régió
Gyalogos

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv: kb 140 km
két nap alatt

Fotók a túráról

A túra fóruma

Első nap programja: Veszprémből Csesznekre tekerünk, ez kb 40 km. (Útvonal kidolgozás alatt.) A rally keretein belül tekergünk a környéken, a cseszneki programokat végigesszük. Este kultúrálódunk igény szerint, rövid éjszakai bringázás :)
  Versenyhelyszín és versenyútvonal: A verseny a Csesznek község körüli jelzett turista utakon, a külön erre az alkalomra jelzéssel ellátott turista és erdészeti utakon, illetve a község belterületén zajlik. A távot több kör-útvonalon lehet teljesíteni.
  A távot a megadott két nap során, azaz 2009. május 9. 8:00 óra és május 10. 15:00 óra között kell teljesíteni. A pecsételő helyek május 9-én 8:00-tól 18:00 óráig, május 10-én 8:00-tól 15:00 - óráig tartanak nyitva. A központi pecsételőhely (Csesznek, Falumúzeum) 10-én 16:00-ig tart nyitva.

Második nap programja: Reggeltől gyúrunk a 70-hez még hiányzó kilométerekre, főleg turista utakon.

Ha nem fáradtunk ki eléggé, alternatív hazautazás Várpalota vasútállomásról. Vonatok Budapest-Déli felé:18:24 (19:47)
19:05 (20:47) 20:24 (21:52) 1350 + 340 Ft.

Csesznek - Bakonyoszlop - Dudar - Bakonynána - Tés - Várpalota
Alapesetben 40 km.  Fáradtság esetén a hazaút történhet közelebbi vasútállomásokról is, alternatívák kidolgozva, helyben megbeszéljük. Elképzelhető, hogy Várpalotáról indulunk, Veszprémből lesz a haza út...a bejárástól függ minden!

Összességében a tervezett táv két napra: 42+70+40 km, hegyen völgyön. Ez nem kevés de szerintem teljesíthető. (tudjuk, ennél azért több lesz a végén, ha minden jól alakul).


  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.
 

Költségek: Utazás bringával: 3.905, Szállás: 2.350.,

Szállás: Fenyőfőn, apartman házban 2-4 ágyas szobákkal. Árak: 2000 Ft/fő + 350 Ft ágynemű. Teljes ellátás kérhető: reggeli: 350.-, fő étkezés: 750-tól.

Jelentkezés kötelező. A helyek elfogytak!
A terv szerint 20-35 fő közötti csapattal számolunk, de mivel szeretnénk gyalogos csapatot is indítani, ezért a helyek a két team között kerülnek elosztásra.

Felszerelés: Szükséges és időjárásnak megfelelő ruházat, esőruházat, kerékpáros felszerelés, tartalék belső, pumpa, VILÁGÍTÁS, láthatósági mellény KÖTELEZŐ. Ezen kívül azt hozol, amit akarsz, de felesleges dolgokat ne nagyon hozz. A két napra szükséges élelmiszered is legyen nálad, de ahogy olvashattad, vásárolni is tudsz majd. Kérdezz a fórumban.

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál. Ennek értelmében a feltüntetett és befizetendő összegek nem képezik az adventures.hu bevételeit, ezért azokról számlát sem tudunk adni. Amennyiben a befizetett szállásdíjakról vagy bármilyen egyéb kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt egyrészt jelezd a befizetésnél, másrészt kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  A befizetési (vagy jelentkezési) határidő azt jelenti, hogy ezt követően az általad befizetett pénzt elküldjük a lefoglalt szállást vagy egyéb előre megrendelt szolgáltatást nyújtó félnek. Innentől kezdve nem tudjuk azt visszafizetni számodra, mivel már nincs nálunk az összeg. Ha Te ezt követően mégis visszalépsz a programon való részvételtől, úgy csak abban az esetben tudjuk a pénzt visszafizetni, ha új jelentkező érkezik az általad már lefoglalt helyre, és befizetéséből számodra vissza tudjuk adni a pénzt.
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen a részvételi díjat is Neki fogod befizetni, vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

A helyek elfogytak,
azaz jelenleg nem
lehet jelentkezni.
A gyalogos program
szervezése folyamat-
ban van, amint készen
lesz, közreadjuk.

 

Ez a weboldal 2009.05.08. napon
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája